sluit
Loonadministratie – nieuw systeem
Leestijd:

In verband met juridische ontwikkelingen op het gebied van privacy en het voorkomen van datalekken, zijn wij met ingang van 1 januari 2018 gestart met het uitrollen van een nieuw salarisadministratie portaal systeem.

Wij zullen op korte termijn alle salarisadministraties van onze clienten over zetten op dit nieuwe systeem.

Wat betekent dit voor u in de praktijk ?

Dit verandert er voor u ten aanzien van onze dienstverlening voor de salarisadministratie:

  1. U ontvangt geen loonbestanden meer direct via e-mail, maar een link naar de gegevens in uw eigen portaal omgeving. Vanaf het portaal kunt u alle bestanden downloaden.
  2. Mutaties met betrekking tot het salaris (denk aan extra gewerkte uren, bonussen, etc.) en de in- en uit diensttreding van werknemers dienen zoveel mogelijk via het portaal aan ons te worden doorgegeven.

Wat kunt u nu verwachten:

  1. U ontvangt als werkgever vanuit het portaal systeem een link om het systeem te activeren en een beveiligde toegang te krijgen. Hierna kunt u zelfstandig inloggen op het systeem.
  2. Uw medewerkers krijgen vanuit het portaal systeem op hun eigen e-mail adres ook een link en een uitnodiging om beveiligde toegang te krijgen. Zij kunnen vervolgens op het portaal (en met een App) hun eigen persoonlijke loonbestanden inzien en downloaden.

Een uitgebreide beschrijving van het gebruik van het portaal:

Naast het feit dat het nieuwe systeem voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van privacy en data, is er ook veel meer functionaliteit op het gebied van HR-mogelijkheden.

Denk daarbij aan het vastleggen van een compleet digitaal personeelsdossier (contracten, id-bewijzen en beoordelingsgesprekken) en registratie van verlof, ziekte en declaraties.

Over de mogelijkheden in uw eigen salarisadministratie zullen wij u nader dit jaar verder informeren.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze salarisafdeling, te bereiken op: 070-3560795 – vraag daarbij naar Vicky van Herk of Dick den Dulk.

Gerelateerde artikelen
Bel ons: +31 70 356 0796