sluit
Digitale rapportage jaarrekening en aangiften
Leestijd:

Als innovatief MKB advies kantoor omarmen wij technologie om zoveel mogelijk administratieve processen te automatiseren en te digitaliseren.

Wij merken dat steeds meer van onze cliënten ook op een volledig digitale wijze werken en wij willen graag in deze ontwikkelingen voorop lopen.

Wat betekent dit ten aanzien van de wijze waarop wij onze rapportages aan u zullen verstrekken in de toekomst ?

Wij zullen onze jaarrekening rapporten en aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting in digitaal formaat bij u gaan aanbieden.

Daarnaast zullen wij het voor het ondertekenen van stukken  (denk aan de jaarrekening en akkoordverklaringen voor de fiscus) gebruik gaan maken van een volledig digitale oplossing, ontwikkelt door onze IT partners Unit4 en Validsign.

Wat verandert er voor u:

  1. Onze rapportages worden middels een e-mail bericht en een link naar een beveiligde omgeving aan u verzonden (de afzender van dit bericht is ‘ValidSign’ en in het onderwerp is onze bedrijfsnaam vermeld).
  2. In deze digitale omgeving heeft u volledige inzage in de rapportages en kunt u, indien noodzakelijk, de documenten digitaal ondertekenen, zonder dat u daarvoor zelf speciale faciliteiten nodig heeft.
  3. U kunt de rapportages vervolgens in pdf formaat downloaden naar uw eigen systemen, volledig voorzien van een digitaal gecertificeerde ondertekening.

Op deze wijze borgen wij een volledig digitaal en efficient proces, en heeft u altijd de beschikking over uw eigen rapportages op het door u gewenste moment en locatie.

Bent u er nog niet op ingericht om volledig digitale rapportages te verwerken ?

Uiteraard blijft het altijd mogelijk om ‘fysieke’ exemplaren van onze rapportages te ontvangen in hard copy formaat.

Neem daarvoor contact op met ons secretariaat: 070-3560795 / info@smitwolf.nl

Contactpersoon:
Robert-Jan Peeters AA
Gerelateerde artikelen
Bel ons: +31 70 356 0796